Nincs attól örömtelibb pillanat, mikor egy kisbaba költözik a család életébe.  Ahogy karunkba tarthatjuk azt a kis embert, akiről 9 hónapig csak álmodoztunk.  A ráncos kis rácsodálkozó arc, a szigorú tekintet, ahogy vizsgálja a világot, a magzati póz megléte megismételhetetlen pillanatok.

Az újszülött-fotózás ezeket a meghitt és varázslatos pillanatokat örökíti meg.  Éppen ezért a legideálisabb a baba 4-10 napos kora közötti időszak.

Nem kell aggódnod, mert a babák szinte észre sem veszik, ahogy megörökítem ezeket a visszahozhatatlan pillanatokat. Ők ilyenkor még édesdeden, háborítatlanul szunnyadnak a pihe-puha kosárban, vagy a lágy takaró ölelésében.

A jól alváshoz, viszont szükség van néhány előkészületre. A legideálisabb, ha tele van a baba pocakja, mert ilyenkor tud igazán mélyen aludni és észre sem veszi, hogy átöltöztetjük, vagy másik díszlet közé tesszük. A helyszínen pedig jól be kell fűteni, még nyáron is, mert így tudnak igazán ellazulni. Csakúgy, mint mikor még a pocakodban volt.

A fotózás körülbelül 2-3 órát vesz igénybe. Ez először soknak hangzik, de igazán azért kell, mert igazodunk a baba bioritmusához.

Több kellék állrendelkezésre,gyerekbarát takarót, pihe-puha plüss játékot, cuki sapkákat, fejdíszt,  kosarakat, tütüt…stb.

Sok anyukában felmerül még kérdésként, hogy közös fotót szeretnének készíttetni. Természetesen ilyen közös képek is készülhetnek apukával, anyukával, testvérrel, nagyszülőkkel is. Ezek nem járnak többlet költséggel.