Minden kismama örömmel éli át, ahogy napról napra gömbölyödik a pocakja.  Ezek a meghitt hónapok, mikor még fizikailag is összekötve vagytok a gyermekeddel visszahozhatatlanok. Ezeknek az édes, felhőtlen hónapok megörökítésével újraélheted a kismamaság varázslatát. Később pedig milyen jó érzés megmutatni, elmesélni gyermekednek, hogy milyen kis helyen növekedett. Mikor pedig a testvérkéjét várod, meg tudod neki mutatni, hogy ő is ott volt bent.

A kismama fotózás a várandóság legszebb és megismételhetetlen élményét örökíti meg.  A legideálisabb időszak a várandósság 28-35. hete. Ebben az időszakban mutat a legjobban a fotókon a gömbölyű pocakod. Ettől persze eltérhetünk, amennyiben más időpontot szeretnél.

Gyakran találkozom azzal a problémával, hogy a kismamában a fotózáskor kétely támad, biztosan szép lesz-e a képeken. Aggódik a megváltozott teste miatt. Természetesen, mint gyakorló anyuka tudom, hogy milyen nehéz érzések ezek, mert én is átestem rajta. Azonban meg kell nyugtatnom, hogy az én lencséimen keresztül minden kismama legvarázslatosabb, legkiegyensúlyozottabb pillanatai kerülnek megörökítésre. Erre garanciát is vállalok. Ha úgy érzed nem vagy jó passzban, akkor rugalmas vagyok és díjmentesen keresünk egy másik időpontot a fotózásra. A legmegfelelőbb pillanat kiválasztása a fotózás alapja, így garantálom, hogy biztosan büszke leszel magadra, mikor visszanézed a fotókat és bezsebeled az elismerő pillantásokat.

A kismama fotózás kb. 1-2 órát vesz igénybe.

A legtöbb kismama a műtermet választja, a különleges kiegészítők és különféle témájú hátterek miatt. A műtermi fotózáshoz kérlek, hozz magaddal 2 különböző fehérneműt (fekete és fehér, levehető pántos melltartót). Ezek a szép, diszkrét nagy pocakos fehérneműs képek készítéséhez ajánlottak.

A fotózáson bármelyik családtagod részt vehet.

Ha a leendő apuka részt vesz, akkor átölelős, átkarolós igazi összebújós fényképeket is tudok készíteni. Ha már van gyermeked hozd el őt is, mert akkor olyan szeretetteljes, pocak átölelős képeket is készítek rólatok.

Bárki, aki neked kedves és szeretnéd, hogy a képeken szerepeljen, nyugodtan elhozhatod magaddal. Akár a kutyádat is. A műtermem állatbarát és egy falat kutyakeksz, friss víz mindig várja a kis kedvenceket.

Sok kismamában felmerül, hogy szeretné sorozatban hónapról hónapra megörökíteni a pocakja növekedését, ahogy csodálatos átalakuláson megy át a teste. Természetesen erre is van lehetőséged, ekkor ezt egyedileg tudjuk egyeztetni.

A kismama fotózás egyúttal jó alkalom lehet a baba nemének is bejelentésére. Ehhez is rendelkezésre áll műtermemben modern és klasszikus, kisfiús és kislányos kiegészítők. Az ilyen jellegű képek nagyszerű és megható ajándék tud lenni a leendő nagyszülőknek.