Milyen jó érzés, mikor együtt a család. Biztos te is gondolkodtál már rajta, hogy de jó lenne ezeket a pillanatokat megörökíteni, de mégis hogyan? Ha te fotózol, akkor nem leszel rajta a képeken. Ha téged fotóznak, vagy előre beállítod, akkor biztosan nem lesz előnyös a beállásod, mert éppen abban a pillanatban máshova figyelsz. Ebben segítek neked, hogy igazán jó pillanatban, remek és mégis természetes képek készüljenek az egész családról. Amelyen mindenki jól néz ki.

A családi fotózást kérheted a szűk, vagy tágabb családodra is. Akár a nagyszülőkkel, keresztszülőkkel, nagybácsikkal és nagynénikkel. Vagy akár a kutyáddal, cicáddal is. Akár egy neves esemény alkalmával pl.: keresztelő, vagy csak a hétköznapok ajándékaként. Akár anyák napjára, apák napjára, karácsonyra, vagy egy szerettünk születésnapjára ajándékként is. Vagy akár, csak úgy, hogy ha meglátja valaki a fotót, akkor elismerően nézzen, milyen rendes, nagy és összetartó családod van.

Tudjuk, milyen nehéz ilyenkor időpontot keresni, és mindenkit egy helyre zsúfolni, ezért rugalmasak vagyunk és gyorsak. Ha lebetegszik az egyik gyermeked, vagy közbejön egy probléma, akkor díjmentesen keresünk másik időpontot, akár akkor is, ha ez 24 órán belül történik.  Gyorsak vagyunk, mert ez a fotózás nem vesz igénybe maximum 1-2 órát.