Minden nap, mikor belenézek a lencsémbe, átfut az agyamon, hogy mennyire szeretek örömöt adni. Örülök, hogy részese lehetek, egy elillanó pillanatnak a vendégeim életében. Szeretem megörökíteni a legboldogabb pillanatokat, mert tudom, hogy milyen nehéz részese és külső megfigyelőjének lenni egy ilyen megismételhetetlen pillanatnak.

Egy minőségi fotót a letisztult háttér, az érdekes kellékek, a játékos beállítások, a fények izgalmas játéka, és legfőképp a fotó alany egyénisége határozza meg.

Törekszem a legjobb, legszebb beállításokra, amik visszaadják azt az örömteli érzést akár hosszú évek múlva is, amellyel újra tudod élni a megörökített pillanatokat. Rugalmas és maximalista vagyok.

Láthatod az én szenvedélyem a fotózás, arról órákat, sorokat tudok zengeni. Magamról csupán annyit tudok írni, hogy már gyerekként imádtam fotózni. Míg más gyerekek a homokot rúgták a placcon, addig én merengve nézegettem a fák buja, zöld levelei között a napsugarak csodálatos játékát. Ezután egyenes út vezetett, hogy a fotózással foglalkozzak.

2010-ben Eseményrögzítő szakon végeztem Békéscsabán. Sajnos az élet máshogy hozta, nem tudtam a szenvedélyemnek megfelelően elhelyezkedni.

2016-ban megszületett a kislányom, Dorka. Anya lettem és ismét előtört a szenvedélyem. Imádok fotózni, így minden pillanatát megörökítettem a lányomnak. Ekkor éreztem át, hogy milyen fontos azokat a varázslatos pillanatokat megörökíteni és visszaadni, amik olyan gyorsan elillannak.