1. Milyen ruhát vegyek vagy vegyünk fel?

Minden ruhában csodálatos vagy, mert nem a ruha teszi az embert. Azt szoktam javasolni, hogy ami a személyiségednek megfelelő, rendezett, vasalt ruha. Általában 3-4 garnitúra ruhát érdemes hoznod, vagy hoznotok magatokkal.  Így van lehetőség válogatni, összepárosítani a ruhákat.

Ha többen szerepeltek a képen, akkor a ruhák harmonizálása egységesebb képet fog adni, pl.: ha hasonló szín van minden családtag ruhájában. Célszerű elkerülni a feliratos, hangsúlyos színű ruhadarabokat, mert azok a képeken elvonják a figyelmet a személyekről.

  1. Ki kell-e sminkelnem magam?

Alapsmink mindenképpen ajánlott, mert így a fotókon hangsúlyosabbá válnak az arc részletei. Azonban csak bevált készítmények használatát ajánlom. A fotózás előtt nem célszerű új készítmények kipróbálása, mert gyulladást, allergiát okozhat.

  1. Megnézhetem-e menet közben a fotókat?

Igen, sőt javaslom, hogy együtt nézzük át menet közben is a fotókat. Így a fotózás alatt is tudunk változtatni, módosítani, ami az egyéniségednek megfelelő.

  1. Hogy történik a fotózás?

Először az ismerkedéssel kezdjük. Ahhoz tényleg jó képek készüljenek szükséges, hogy egy kicsit megismerjelek téged/titeket. Valamint, ha gyermekkel érkezel, akkor először szeretik megismerni a műtermet. A gyerekek szeretik felfedezni a sok különleges kelléket, játékokat. Természetesen nálam erre is van mód. Megnézhetnek, megfoghatnak, megismerhetnek mindent. A nagyobbak bátran kérdezhetnek, és amire tudok, válaszolok is. Adok időt, hogy felszabaduljatok, mert ez a jól bevált gyakorlat segíti a tökéletes képek készülését.

A legszebb, legjobban készült fotókat, amelyek neked is elnyerik tetszésedet a fotózást követően kezeim közé veszem és részleteiben menően átnézem, ahol szükséges ott utómunkázom. Egy picit itt-ott belejavítok, hogy még élesebb, még tündöklőbb legyen és visszaadhassam neked/nektek az örömteli pillanatokat. A nagy felbontású, minőségi képeket a fotózást követően 7-14 nappal az előre egyeztetett email címedre átküldöm.

  1. Miért tart órákig a fotózás?

A fotózás időtartama csomagonként eltérő. Van, amire több idő kell, pl.: egy újszülött fotó sorozat elkészítéséhez és van amire kevesebb.  Azonban szeretem megismerni az embereket, akiket fotózok, mert így készülnek a legjobb fotók.

  1. Milyen helyszínt válasszak?

A helyszín megválasztása igen összetett feladat, mert több tényező befolyásolja úgy, mint pl.: az évszak, az időjárás, a napszak, a kiválasztott csomag. A megfelelő helyszín kiválasztásához csomagonként adunk néhány ötletet, de te döntheted el,  hogy mi az ami a személyiségedhez közel áll.

A műtermemben rendelkezés álló bútorokkal és kiegészítőkkel tökéletes hangulatot lehet teremteni akár egy klasszikus, akár modern, akár letisztul hangulatú, akár karácsonyi, akár születésnapi, parti hangulatú fényképek készítésére. Te döntheted el, hogy melyik tetszik igazán. Ezek a stílusok akár menet közben is változhatnak. Folyamatosan egyeztetünk és megnézzük együtt a képeket, így gyorsan és rugalmasan alakíthatjuk a különböző témákat, stílusokat, háttereket.

Természetesen, ha szeretnéd, akkor az otthonod megnyugtató falai között is megörökíthetem a legszebb pillanatokat. Van olyan körülmény, csomag (pl.: újszülött fotózás) amikor ez akár célszerű is lehet. Azonban bármikor, bármelyik csomag esetén kérheted ezt a megoldást. Ilyenkor a csomagban leírtaktól eltérően semmi teendőd nincs, minden kiegészítőt én viszek.

Gyakran felmerül, hogy a tavaszi, nyári, vagy akár őszi természet adja fotók hangulatát, hátterét. Ennek sincs akadálya. Ha van egy szép kerted, akkor akár a saját kertedben is meg tudom teremteni a minőségi fotó körülményeit. Ha nem áll rendelkezésedre, akkor sem kell lemondanod a természet szépségeiről, mert egy közeli park is kiváló helyszínt tud biztosítani.

A választás a tiéd, ami a személyiségedhez a legközelebb áll, azt válaszd. Ha pedig nincs ötleted, a fotózás előtt átbeszéljük és együtt biztosan kitaláljuk a legmegfelelőbb helyszínt.

A pontos kiszállási díjat a cím ismeretében tudjuk egyeztetni.